Mooi cadeau voor mijn ouders, bootverhuur Biesbosch

Bijna elk weekend komen mijn ouders op visite, vaak is het op de zondag, maar deze keer had ik gevraagd of ze op een zaterdag konden komen. Deze keer had ik een leuke verrassing voor ze, ik had namelijk een boot gehuurd bij bootverhuur Biesbosch. Iets wat mijn vader altijd nog eens zal willen doen, maar er nooit van is gekomen. Tot ik op het internet las dat je boten kon huren bij bootverhuur Biesbosch en hier geen vaarbewijs voor nodig had. Ik heb toen via het internet een mooie boot kunnen huren, gelukkig waren de weersverwachtingen geweldig dus daar hoefde ik me geen zorgen over te maken. Voor de zekerheid een parasol meegenomen, mocht de zon te sterk worden, en een grote picknickmand met heel veel lekkers om de dag door te komen. Ik had gevraagd of mijn ouders deze keer vroeg wilden komen, omdat we die middag een afspraak hadden en weg moesten. Ze hadden geen idee wat we allemaal van plan waren, maar dat het een leuke dag zal worden was een ding wat zeker was. Eenmaal bij de boten aangekomen keek mijn vader zijn ogen uit, hij is een enorm fan van boten.

robuust_sloep-b003

Geweldige verrassing

 

Maar je had zijn ogen moeten zien toen we naar een boot liepen en ik zei, ga maar aan boord. In eerste instantie dacht hij dat het een grap was, maar toen ik aan boord stapte wist hij niet hoe snel hij ook aan boord moest komen. We hebben een geweldig mooie tocht met de boot gemaakt, het was een geweldige dag. jachthaven-bootverhuur