Pincode kluisjes

Of het nu gaat om een ​​hotelsuite, een fitnesscentrum, een universiteit of een bank, een pincode kluis is vereist om ieders spullen te beveiligen en diefstal en schade te voorkomen. De toegenomen vraag naar lockers maakt de weg vrij voor onderzoekers om erachter te komen hoe lockers eruit moeten zien op basis van hun doel en mate van gevaar. Sommige kluisjes zijn beveiligd met een slot en sleutel, terwijl andere combinatie-instellingen, ingebouwde sloten en pincodes bevatten. De lockers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen afzonderlijk of in sets worden gekocht die geschikt zijn voor grote en gemeenschappelijke plaatsen waar de bezittingen ongetwijfeld passen. Verder kunnen lockers met pincode meerdere slimme mogelijkheden hebben, zoals aanraakgevoeligheid en ingebouwde alarmen.

Standalone digitale kluisjes

Elke digitale locker met een conventioneel toetsenbord krijgt een unieke pincode toegewezen. De lockers met pincode zijn fraudebestendig en biedt een extra beschermingsniveau. Het lost ook het probleem van zoekgeraakte of verloren sleutels op. Pincodes kunnen echter worden vergeten. Er moeten dus procedures worden opgesteld om toegang tot de locker mogelijk te maken als en wanneer dit gebeurt. Bovendien is een onderling gerelateerd digitaal lockersysteem een ​​stap boven standalone digitale systemen. Met een onderling verbonden systeem wordt de hele bank lockers wendbaar, waardoor lockers door meerdere gebruikers kunnen worden gebruikt met behoud van optimale beveiliging.

Locker delen

Het delen van lockers is nu zowel praktisch als veilig. Kies gewoon een extra locker wanneer je die nodig hebt en koppel deze aan je vingerafdrukken of pasje. Behalve een operator die het systeem indien nodig kan overschrijven, heeft niemand anders toegang tot de locker totdat u deze vrijgeeft. Als je klaar bent met het gebruik van het kluisje, is het beschikbaar voor een andere medewerker of student om te gebruiken, met hun vinger of kaart als ‘sleutel’ voor de juiste lengte.