De 4 redenen om te kiezen voor sleutelhangers met logo

sleutelhanger

Als bedrijf zoek je altijd naar mooie mogelijkheden om je naamsbekendheid te vergroten en er zijn natuurlijk legio mogelijkheden om zichtbaarder te worden. Je kunt investeren in adverteren in Google, advertenties plaatsen in magazines of andere naslagwerken en je hebt ook mogelijkheden om bijvoorbeeld door middel van flyers of andere uitingen je bedrijf te promoten. Eén van de leukste promotiemiddelen is een sleutelhanger, maar waarom zou je voor sleutelhangers met logo kiezen? 

Sleutelhangers met logo vallen altijd in de smaak

Sleutelhangers met logo vallen altijd in de smaak. Dat heeft niet zozeer iets met het bedrijfslogo te maken, maar meer het feit dat sleutelhangers leuke producten zijn die ook volop worden gebruikt. Waarschijnlijk heb je zelf al door de jaren heen een grote verzameling van sleutelhangers bij elkaar gesprokkeld en het blijft een leuk cadeau om te krijgen. Door je logo op de sleutelhanger te laten bedrukken heb je dus niet alleen een leuk cadeau om weg te geven, maar je promoot ook je bedrijf. Je slaat dus twee vliegen in één klap!

Makkelijk om uit te delen

Sleutelhangers met logo zijn makkelijk om uit te delen. Je kunt bijvoorbeeld een groot aantal sleutelhangers meenemen wanneer je bijvoorbeeld naar een beurs gaat of zelf op een conventie aanwezig bent. Je kunt ze uitdelen en er is altijd een groot deel die besluit om de sleutelhanger in gebruik te nemen. Dus de kans op extra promotie voor je bedrijf is meer dan aanwezig. Het leuke aan een sleutelhanger is dat het weinig ruimte in beslag neemt en dat vrijwel iedereen je cadeautje accepteert.

Sleutelhangers met logo zijn relatief goedkoop

Sleutelhangers met logo zijn een relatief goedkope oplossing om je bedrijf extra onder de aandacht te brengen. Je bent goedkoop uit wanneer je kiest voor een sleutelhanger van plexiglas, maar je kunt ook kiezen voor een iets duurdere sleutelhanger die bijvoorbeeld de vorm van een object heeft. Dan is het wel verstandig om te kiezen voor een vorm die ook raakvlakken met je bedrijf heeft. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van een huisje die voor makelaars interessant is. Of de vorm van een vrachtauto voor bedrijven die in de transportwereld actief zijn. 

Leuk presentje voor bij je orders

Heb je een webshop en verstuur jij producten naar klanten? Dan zijn sleutelhangers met logo ook een perfecte keuze om als een presentje bij de verzending te stoppen. Klanten vinden het altijd leuk om iets extra’s te krijgen en ook hier geldt weer de regel dat de kans groot is dat de sleutelhanger gebruikt wordt en dat je op die manier je bedrijf extra onder de aandacht brengt. Vooral sleutelhangers in leuke kleuren en vormen zijn immens populair. Wel iets om rekening mee te houden wanneer je voor het promotiemiddel kiest. Een sleutelhanger in een leuke vorm wordt immers veel sneller gebruikt dan een simpele sleutelhanger van plexiglas. Je kunt ook kiezen voor functionele sleutelhangers met logo. Denk dan aan een sleutelhanger die ook als USB-stick kan functioneren of een sleutelhanger met een lampje.