Een bekende DJ in het dorpscafé

Meestal is het podiumpje van Marktzicht voorbehouden aan lokale DJ’s – die het altijd heel gezellig weten te maken – maar vandaag stond er niemand minder dan de bekende DJ Paul Elstak achter de draaitafel. De mensen werden helemaal wild van de nineties-muziek. Het was net of ze weer terug waren gegaan naar hun jeugd. Vrijwel iedereen droeg foute mode uit de jaren negentig – je kent het wel, trainingspakken, te strakke leggings – en een enkeling had zelfs aan de achterkant haar haar laten opscheren, zodat een strakke vlecht in het luchtledige bungelde.

Geregeld bij Evenses

Het regelen van deze super-DJ was eigenlijk helemaal niet zo moeilijk geweest. Marktzicht had hem gewoon geboekt via Evenses, een entertainmentbureau dat heel makkelijk te benaderen is en waarmee je fijn communiceert. Had DJ Paul Elstak op het laatst af moeten bellen, dan had men een goed alternatief paraat gehad. Al is het natuurlijk lastig om hem te evenaren. Het kan helaas altijd voorkomen dat een artiest onverhoopt niet kan komen. In dat geval sta je als evenementenorganisatie of feestgastheer of -vrouw nooit met lege handen. Er staat namelijk altijd iemand stand-by.

 

Tot in de late uurtjes

Maar gelukkig kon onze Paul wel komen. En het werd een avond om nooit te vergeten. Al wisten sommigen er de volgende dag niet veel meer van. Het bier vloeide namelijk rijkelijk.