Het uitzoeken van bedankjes blijft leuk!

logoWanneer je iemand wilt bedanken voor de afgelopen tijd dat diegene voor je heeft klaar gestaan is leuk! Echter is het wel zo wat je gaat geven als het zover is gekomen. Ikzelf was er nog niet helemaal over uit wat ik geven wil aan mijn vrienden die het afgelopen jaar voor mij hebben klaar gestaan. Diverse pogingen heb ik gedaan om een leuk cadeau in de winkel te vinden. Helaas zonder resultaat!

Op het internet ben ik wezen zoekenfoto-webwinkel-algemeen-1_h

Eigenlijk is het tegenwoordig vanzelfsprekend dat je via het internet meer kan vinden als dat je het in de winkel vinden zal. Ook het uitzoeken van bedankjes via het internet verloopt naar mijn mening een stuk makkelijker!

Ik wilde namelijk mijn vrienden bedanken dankzij het feit dat ze altijd voor mij klaar staan en dit het moment is geworden om te laten zien aan hun dat ik er ook erg dankbaar voor ben. Ik wilde ervoor zorgen dat ze een uniek cadeautje zouden krijgen en dat ze er uiteindelijk wat aan hebben. Mijn zoektocht op het internet leidde mij naar de website van Memoriae waar je onwijs veel leuke en uniek bedankjes hebt. Hiermee wist ik meteen dat ik er slagen kon en heb ook direct leuke bloemenzaden gekocht!BP083-witte-anemoon-foto-2_