Hoe tof is het om een sauna cadeaubon te geven

sauna cadeaubon

VerrassingEen sauna cadeaubon is een ideaal cadeau om aan je beste vriend of vriendin te geven. Wie houdt er nou niet van om een dag lekker te ontspannen? En wie weet, misschien mag jij wel mee naar de sauna. Mocht je ook niet zo goed zijn in originele cadeau’s verzinnen dan heb ik een goed idee voor je. Verras je vriend, vriendin of familie met een sauna cadeaubon. Je kan deze bon namelijk bij 80 verschillende sauna’s besteden door heel Nederland. Zo kan je hem bij Thermen in Nijmegen gebruiken, waarbij iedere kleur een eigen waarde of arrangement vertegenwoordigd.

Sauna cadeaubon is ook leuk om te krijgen

Maak je hoofd helemaal leeg in een ruime saunacomplex. Hierbij ben je omgeven door een bosrijk gebied in Nijmegen. Thermen biedt jou daarbij een divers assortiment aan. Zo kan je genieten van de sauna’s, stoomcabines, maar ook zonnebanken, massages en baden. Kom tot rust in een sauna, om vervolgens af te koelen in één van de baden. Of wat dacht je van een Hotstone massage. Hierbij krijg je verwarmde hotstone stenen op je rug, handen en voeten. Vervolgens masseren ze de achterzijde van je lichaam, te beginnen bij je benen. De warmte van deze stenen dringt tot wel drie centimeter je lichaam in, wat je bloedsomloop bevorderd.

Massage

Kortom, met een sauna cadeaubon heb je de mogelijkheid om uit verschillende, leuke activiteiten te kiezen. Daardoor is het ook niet verkeerd om op de website van Thermen te kijken hoe je je eigen wellness dag kan samenstellen. Begin je in de sauna om vervolgens via de baden uit te komen bij de zonnebank. Of ga je voor een heerlijke gezichtsmassage in combinatie met een massage of misschien wel een professionele pedicure. Laat je lichaam en geest volledig ontspannen en loop aan het eind van de dag als nieuw de deur uit.