LED lampen kopen!

lamp-1Hallo allemaal ik heb weer een leuk nieuw stukje voor jullie! Zoals jullie allen weten schrijf ik vaak over geschenken in een brede zin. Vandaag zal dat niet veel anders zijn, alleen heb ik vandaag een leuk geschenk voor bij mensen thuis. Stel je nou eens voor een vriend of vriendin van je gaat verhuizen en je zou niet weten wat je hem of haar nou het beste zou kunnen geven. Als je dan niks kan bedenken kan je het misschien overwegen om een LED lamp als cadeau te overhandigen! Dit kan heel leuk zijn voor mensen aangezien ze hun huis dan een heel stuk leuker kunnen decoreren!

Ik heb dit ook gedaan bij een vriend van mij!img_0750_328x219 lamp-6-150x150

Een vriend van mij was dus verhuisd naar een woning net buiten de stad. En ik moest dus iets vinden om aan hem te geven alleen ik wist steeds niet wat hij zou willen hebben. Vandaar dat ik maar besloten heb om iets voor in zijn nieuwe huis te kopen. En na lang twijfelen besloot ik dus dat het een lamp zou gaan worden. Niet zomaar een lamp maar een hoogwaardige LED lamp! Die heb ik besteld bij lampdirect, dit is een webshop die er namelijk al jarenlange ervaring mee heeft. Het bestelen ging vrij eenvoudig en het product kreeg ik al vrij snel binnen. Ik kon het zo mee nemen naar mijn vriend, hij was er echt super blij mee! Ik zou zeker eens op de site kijken!