Leuke kerstpakketten

Ik was voor de feestdagen op zoek naar leuke kerstpakketten als cadeau voor onder de kerstboom tijden de feestdagen. Die heb ik na een tijdje zoeken eindelijk weten te vinden via een Facebook post die mij doorverwees voor meer informatie naar  promotie.nl.Op de website was uitgebreide informatie te vinden over hoe het bedrijf te werk gaat en hoe ze met de orders omgaan.Onder het kopje over ons werd vermeld dat het bedrijf maar een erg klein team heeft. Waardoor de betrokkenheid van de werknemers erg omhoog gaat bij de orders die het bedrijf binnenkrijgt.

Kerstpakketten

Onder het kopje populaire producten waren onder andere de kerstpakketten te vinden. Je kon via de website je eigen kerstpakketten samenstellen voor een leuk cadeau tijdens de feestdagen. Je had als klant ook de mogelijkheid om via de website suggesties te vinden voor leuke kerstpakketten.

Levering,

Nadat ik mijn eigen kerstpakket had besteld via de website was deze erg snel geleverd. De kerstpakketten waren op een leuke manier samengesteld.De prijs van de kerstpakketten vond ik zelf ook erg laag tegenover de andere websites die ik bezocht had.Onder het kopje klantenservice waren ook een aantal veelgestelde vragen te vinden inclusief antwoorden. Voor de klanten die een vraag hebben buiten de kantooruren om waarop het bedrijf bereikbaar is.