Populair en veelgebruikt type hoed: Trucker cap

Hoeden zijn accessoires voor hoofdbescherming die veel worden gebruikt door mannen en vrouwen. Hoeden hebben vele soorten, afhankelijk van hun functies. Een van de hoeden die tegenwoordig heel populair zijn, is de trucker pet. Dit type hoed wordt veel gebruikt in de lente of zomer. Over het algemeen is dit type hoed gemaakt van katoen gecombineerd met netmateriaal als belangrijkste kenmerk. Aanvankelijk werd de trucker cap gebruikt door vrachtwagenchauffeurs, maar tegenwoordig wordt de trucker cap door bijna elke man gebruikt omdat hij als zeer modieus wordt beschouwd en voor verschillende evenementen kan worden gebruikt, maar over het algemeen is de truckercap zeer geschikt om je casual stijl aan te vullen. We kunnen de trucker pet gebruiken bij lichte oefeningen, zoals wanneer we willen fietsen of een berg willen beklimmen of zelfs voor familiebijeenkomsten.

Populair en veelgebruikt type hoed: baseball cap

Het type hoed dat niet minder populair is, is een baseballpet. Dit type hoed werd oorspronkelijk gepopulariseerd door honkbalspelers in de vroege jaren 90, waar elke speler deze hoed moest gebruiken als hij naar het spel kwam. Naast het ondersteunen van de teamidentiteit hebben baseballcaps nog een ander kenmerk, namelijk het logo op de voorkant van de hoed. De baseball cap is gemaakt van katoen, dus zacht en comfortabel om te dragen. Een pet kopen van dit type kan offline of online. Baseballcaps vinden we ook in winkels van grote merken als Adidas, Polo of Nike.

Populair en veelgebruikt type hoed: Snapback Cap

Een ander type hoed dat erg populair is, is het type snapback hoed. De vorm en het materiaal van de hoed lijken op een baseballpet, alleen de voorkant is plat, korter en niet gebogen. De manier waarop het wordt gebruikt is ook vrij uniek, omdat het achterstevoren wordt gedragen. Dit type hoed werd gepopulariseerd door hiphop bandleden en werd hun handelsmerk. Maar nu draagt ​​de bredere gemeenschap dit type hoed omdat het als zeer stijlvol en comfortabel om te dragen wordt beschouwd. Aan de achterkant zit een drukknoop die kan worden aangepast aan de grootte van onze hoofdomtrek. Een pet kopen van dit type kunnen we tegenwoordig in bijna alle accessoire winkels.