Aanstekers bedrukken voor mezelf en mijn familie

Ik hou van shoppen en van het vinden van nieuwe gadgets. Toen ik pas geleden online aan het shoppen was kwam ik iets erg leuks tegen. Op de website van Max aanstekers kan je aanstekers bedrukken. Ik rook en het lijkt mij best leuk om mijn sigaretten aan te steken met aanstekers die ik zelf heb laten bedrukken. Aanstekers bedrukken is erg leuk en erg goedkoop. Ik ben van plan om mijn naam op de aanstekers te laten drukken. Dit is origineel en zo is het elke keer leuk als ik mijn sigaret aansteek. Het lijkt mij ook erg leuk om dit als cadeautje te geven aan familie leden die ook roken. Met kerst komt namelijk mijn hele familie naar mij toe en ik heb nog al wat rokers in mijn familie zitten.

Ook erg leuk voor mijn familie

Ik heb inmiddels voor veel familieleden al een leuke aansteker besteld. Ik heb de namen van mijn familieleden op de aansteker gezet en zo heeft iedereen zijn eigen aansteker. Ik hoop dat ik mijn familieleden hiermee kan verassen en dat ze het erg leuk vinden. Ik denk zelf van wel omdat mijn familie van verassingen houdt. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan even op de website. Het is trouwens ook wel erg leuk om dit als relatiegeschenk weg te geven. Dus als je een eigen bedrijf hebt is dit een super leuke optie voor weinig geld!