Ik mocht een baby shower organiseren

Wat leuk een baby shower! dit idee kreeg ik direct al toen mijn vriendin eindelijk zwanger was, zij wilde dit nu al zo lang zo graag dat ik nu zo erg blij voor haart ben dat het voor haar nu eindelijk mag gaan gebeuren. Enfin, toen zij 35 weken was, heb ik al haar vriendinnen een mail gestuurd met de opdrachten die nodig zijn voor de verrassingen en cadeaus, en of zij met het idee eens waren die ik via deze site had gevonden.

 

Iedereen op het feestje was in de stemming en het werd een geslaagde dag

Een compleet verzorgde baby shower was het, en de aanstaande moeder heeft gehuild van blije emotie. Het was zo leuk om dit te mogen doen dat ik er maar niet over raak uitgesproken. Ook kreeg ik veel complimenten toen wij allen al op weg waren naar huis dat het zo’n geslaagd feestje was. En dat wil je natuurlijk graag horen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad. Ik ben dan ook erg blij dat het zoeken naar deze geslaagde dag op een goede en leuke manier heeft uitgepakt. We hebben heerlijk met zijn allen aan een high tea gezeten. Dankzij deze site heb ik er niet eens zo veel moeite voor hoeven doen om het uit te zoeken. Ik heb het leukste en ook nog eens het goedkoopste er uit weten te halen. En dit allemaal door maar één aanvraag.