Bewerk je foto bij de Hema!

31Natuurlijk een erg leuk cadeautjesconcept dat áltijd goed in de smaak valt is een speciale bewerking van een tevens speciale foto. Heb je er al weleens aan gedacht een foto op plexiglas af te laten drukken? Plexiglas is een fantastisch materiaal om een foto op af te drukken aangezien het linea recta zorgt voor een glans over de foto, een die een foto nóg meer doet sprankelen.

Plexiglas geeft je foto een extra glans

30De afdruk vindt op de achterzijde plaats, waardoor de foto zich direct achter het glas bevindt – zodoende krijg je het bekende speciale effect van de foto. Ook de kleuren komen op deze manier écht naar voren. Erg professioneel bovendien voor bedrijven in hun presentatie, maar natuurlijk ook altijd leuk als presentje aan een dierbare. Zo deed ik ooit een foto van mijzelf en mijn zussen cadeau aan onze moeder, die spontaan in tranen uitbarstte. De bewuste foto heeft ze sindsdien nooit meer van de muur gehaald en nog dikwijls hoor ik haar erover.

26Ben je benieuwd waar je een opdracht als dit kunt laten uitvoeren? Daarvoor kan ik je aanraden naar de website Hema.nl te surfen en aldaar een bestelling te plaatsen. Mijns inziens leveren zij de beste kwaliteit in dit soort foto’s. Je vindt er formaten van twintig bij dertig centimeter tot een meter bij een meter. Moet je nagaan met wat een bijzonder cadeau je dán aan komt zetten!