Boeddha kopen voor een vrienden feest

Boeddha kopen voor een vrienden feest

 

We hadden een feest voor een groep vrienden en bedachten dat we voor iedereen een cadeau wilden kopen, door middel van een spelletje zouden we dit dan aan elkaar geven. Ik besloot een boeddha kopen, dit leek mij wel een goed idee omdat een boeddha kopen altijd leuk is om te krijgen. Het geven van een boeddha is sowieso belangrijk, naast de betekenis ervan is het ook nog eens een leuke accessoire. En ik dacht ook nog, het is geschikt voor zowel man als vrouw. Dus wie hem ook krijgt, het is altijd leuk om te krijgen. Ik ging dus een boeddha kopen, omdat ik niet veel tijd had besloot ik dit via het internet te doen. Tegenwoordig kan je namelijk echt heel veel op internet halen, heel fijn voor mij, gezien ik eigenlijk gewoon elke dag werk en dus niet veel tijd heb om alles altijd in de stad te kopen. Al gauw kwam ik op een website terecht waar je een boeddha kopen kon, ik vond er gelijk al eentje heel erg eruit springen dus ik besloot deze aan te schaffen. Het feest was uiteindelijk echt geslaagd, het was lang geleden dat we allemaal weer echt bij elkaar waren. We hebben zo’n leuke flow samen, er komt gelijk een grote gezelligheid wanneer we samen zijn. De groep is nog best groot, maar we hebben nooit last van misverstanden of ruzies, nu ik er over nadenk is dit inderdaad nog nooit echt voor gekomen. We zijn wel eens allemaal samen op vakantie geweest en dit willen we nu weer gaan doen.