Dol op de dagacties

DagaanbiedingsmsIk ben dol op koopjes, ik vind het altijd leuk het onderste uit de kan te halen. Op vakantie onderhandel ik altijd over de prijs als ik op de markt een leuk sjaaltje tegenkom bijvoorbeeld en in de supermarkt loop ik echt met de folder met aanbiedingen in de hand. Ook kijk ik regelmatig naar de dagacties, eigenlijk bijna wel elke dag inmiddels. Ik zou het financieel gezien echt niet nodig hebben dit allemaal zo te doen, maar je ziet toch wel wat het je maandelijks kan opleveren en dan is het in feite voor iedereen interessant natuurlijk. Voor mij is het ook een beetje zo dat ik niet het gevoel wil hebben iets te missen van bijvoorbeeld de dagacties, omdat er toch zeer dikwijls bijzonder leuke aanbiedingen tussen zitten. Het zou echt goed kunnen dat je iets misloopt als je de dagacties niet hebt bekeken, temeer omdat ze dus maar een enkele dag geldig zijn. Als je het die dag niet ziet dan gaat de actie natuurlijk aan je voorbij – maar gelukkig ontvang ik er een handig overzicht van in mijn inbox van de mail, en ook heb ik een app van de dagacties. Ik heb er vele leuke dingen mee kunnen doen, zo heb ik er van allerlei leuks voor in mijn tuin mee aangeschaft, dingen die wij toch al moesten hebben en die soms wel tot drie vierde goedkoper werden dan de originele aanschafprijs. Bovendien hebben mijn vriendin en ik er leuke tripjes mee kunnen ondernemen aangezien er vaak bijzonder leuke hotelovernachtingen op de markt komen die in prijs en locatie zeer aantrekkelijk zijn! Ik kan het daarom zeker aanraden eens een kijkje te nemen op de site waar alle dagacties op verzameld zijn, soms zijn het er wel tweehonderd stuks en er zit voor iedereen altijd wel wat leuks bij!