Voor mezelf een prachtige, grote boeddha kopen

Voor mezelf een prachtige, grote boeddha kopen

 

Ik dacht oorspronkelijk altijd dat je een boeddha kopen niet voor jezelf mocht doen. Ik was laatst echter met een vriendin in gesprek over enkele van dit soort spirituele zaken en toen bleek uit haar verhaal dat dit wel mag, mits je er maar de beste bedoelingen mee hebt, mits het dus niet tegen je kan keren. Ik ben dit eens gaan nazoeken, want ik was wel benieuwd naar of zij hierin gelijk had en verrek, dat bleek inderdaad zo te zijn. Ik kon m’n geluk niet op want ik wilde altijd al een groot boeddha beeld voor in mijn slaapkamer, echt om die rust erin te bewaren en ben gelijk rond gaan kijken naar de mogelijkheden voor zo’n soort boeddha kopen. Ik kwam terecht op de website van Fairia – deze webwinkel is echt een aanrader overigens! En daar zag ik precies de grote boeddha die ik altijd al voor ogen had gehad. Ik wil per se hout in mijn huis, want dat matcht mooi met de rest van de meubelen, dat maakt alleen dat de authenticiteit van mijn huis benadrukt wordt. En daarom is dit beeld echt perfect! Bovendien wordt deze boeddha kopen nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door het feit dat ie afgeprijsd is en er behoorlijk wat geld vanaf is gegaan. En laat ik nou nog lekker een bedrag op mijn rekening hebben staan waar ik deze maand sowieso nog wat leuks voor mezelf van wilde kopen!