Een cursus cocktails maken dat moet je meegemaakt hebben!

logo-header

Hoi hoi, leuk dat jullie mijn blog weer eens lezen. Zoals jullie weten zoek ik graag dingen voor mijn mobiele telefoon. Ik ben ook eigenlijk altijd op zoek naar leuke tips over cadeaus. Zo besteed ik veel tijd online om de leukste dingen te vinden. Zo heb ik laatst ook iets leuks gevonden, namelijk cursus cocktails maken. Omdat een cadeau niet alleen voor één persoon hoeft te zijn, maar dus ook een bezigheid. Stel je voor je kunt gezellig samen met een aantal vriendinnen een middagje cocktails leren maken. Dat is toch schitterend? Zo kun de hele middag gezellig drankjes doen en leuk bijkletsen onder het maken van je favoriete cocktail. Ik ben op dit idee gekomen doordat mijn nichtje laatst dit laatst op een bedrijfsuitje had gedaan. Ze had met haar collega’s dus een avondje cocktail shaken geleerd. Ik vroeg dan ook waar zij dit gedaan had. Ze vertelde mij dat dit allemaal geregeld was via cocktailexperience.nl. Ik ben dus eens gaan kijken wat zij allemaal aanbieden.

Beachclub-_5699-1600x1067-800x450

Een cocktail cursus op maat

Volgens mij nichtje werd workshop mooi op maat gegeven. Alles was aanwezig voor een mooie avond. Al haar collega’s verschillende mixtechnieken geleerd en zo hebben vele drankjes geproefd en geshaked. Vooraf wordt er afgesproken welke variant je wilt. Je kunt volgens de website kiezen uit drie verschillende cursussen, dit is de basis, premium of exclusief. Het verschil tussen deze varianten is de duur van een middag/avond en het aantal cocktails dat er gemaakt en gedronken gaat worden. Er worden voornamelijk de klassieke cocktails gemaakt zoals de Cosmopolitan en Mojito. Het is overigens ook mogelijk om alcoholvrije cocktails te maken. Dat was ook handig voor mijn nichtje, deze was toen namelijk zwanger.

cocktail-training1-800x450

Dus ben jij op zoek naar een origineel cadeau en wil jij een cursus cocktails maken? Neem dan even contact op met Cocktail Experience en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen.