Vader dochter uitje

Als ik met mijn vader een leuk uitje wil gaan doen, zitten we ermee dat me vader ook wel eens een lekker biertje wilt drinken. Jammer genoeg kan die dat nooit omdat we altijd met de auto gaan. Op internet had ik een site gevonden waar je offertes kunt aanvragen en vergelijken. Hier heb ik een aantal offertes aangevraagd voor vervoersmiddelen, waarop ik 3 offertes kreeg.

download (1)download

Voetbalwedstrijd met papa
We wilden naar een voetbal wedstrijd en is het ook wel leuk voor me vader als die een keer wat kan drinken. Dus hebben we gekozen voor de offerte van de goedkoopste taxi, natuurlijk is het wel stukje duurder als dat je zelf met de auto gaat maar vind het ook een keer leuk als mijn vader een keer kan drinken met het vader dochter uitje.Tijdens de wedstrijd hebben we genoten van een hapje en een drankje. En waren blij dat we een taxi geregeld hadden. We hebben genoten van de voetbalwedstrijd en zijn na de wedstrijd wat gaan eten in de stad voor de overwinning. We vonden het heel fijn dat we een taxi hadden geregeld. Het was heel erg georganiseerd, toen we belde was de taxi er binnen een kwartier. We konden instappen en waren we zo weer thuis. We hebben het heel leuk gehad op ons vader dochter uitje. Volgende keer als we weer een vader dochter uitje hebben gaan we zeker een offerte aanvragen bij IetsDoenOfferte.logo_top