Geberit inbouwreservoir als cadeau via Sanitair Online

700001_1

Wie jarig is trakteert. Maar, de Jarige Jop ontvangt natuurlijk ook cadeau’s van diegene die hij of zij heeft uitgenodigd. In dit geval heb ik het eens niet over een persoon, maar over een bedrijf dat afgelopen jaar haar vijftig jarig jubileum vierde. Vijftig jaar geleden, ook wel een halve eeuw genoemd, zorgde het bedrijf Geberit voor een ware revolutie op sanitair gebied. Voor deze periode was het namelijk gebruikelijk dat de stortbak van het toilet voor de muur werd geplaatst door medewerkers van sanitair bedrijven. Maar, het bedrijf Geberit zorgde ervoor dat sindsdien bedrijven de stortbak achter de muur monteren in plaats van voor de muur. Op dit gebied zijn ze dus innovatief, aangezien ze hiermee het sanitair bedrijf waren.

Wist je trouwens dat Sanitair Online dit Geberit inbouwreservoir op hun website aanbieden? Bekijk ook eens de onderstaande afbeeldingen van onderdelen van dit reservoir. Geef ook eens je mening over dit reservoir. Is het bedrijf achter dit reservoir vijftig jaar later nog altijd jouw partij als het aankomt van sanitair? En, wat is jouw mening over Sanitair Online en de vele voordelen die zij bieden?

geberit_up320_109300005 (1) geberit_sigma_01_wit_1

Daarom Sanitair Online

Sanitair Online is een speler in het aanbieden van sanitair. Want wist je dat zij niet alleen alle A-merken in huis hebben? In dit geval gaat het natuurlijk om het merk Geberit. Maar, je kunt ook aan het voordeel denken dat ze de voorraad informatie online beschikbaar stellen. Zo weet je ongeveer wanneer je jouw inbouwreservoir mag verwachten dat op afspraak bezorgd wordt.