Leuk artiest inhuren voor mijn man zijn verjaardag

hhMijn vriend is eerdaags jarig en wordt dan 30 jaar! Natuurlijk wil ik dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan, je wordt immers maar 1 keer 30! Aangezien mijn vriend graag aan het zingen is, wat niet altijd zuiver klinkt, leek het mij erg leuk als ik een artiest inhuren kan die dan het zingen voor hem doet zodat hij kan genieten van zijn verjaardag.
Nu dat wij het zaaltje al gehuurd hebben begint het echte werk om op zoek te gaan naar de geschikte kandidaat die mag zingen op de verjaardag van mijn vriend. Zo kwam ik al snel uit bij Viking entertainment, daar kon ik zonder problemen een artiest bespreken die de verjaardag van mijn vriend compleet zou maken.k5-3-

De zanger was perfect!

Nooit geweten dat het zo gemakkelijk is om een artiest in te huren. Uiteraard goed in de gaten houden dat ik mezelf niet verspreek tegenover mijn vriend, dat was de grootste zorg die ik had! Zo had ik de geschikte zanger vrij snel gevonden bij hun en hoefde ik alleen nog maar de betaling rond te maken en afwachten tot het de grote dag zelf is. Gelukkig hadden ze meerdere keuzes zodat ik de geschikte kandidaat kon kiezen die het zing werk voor mijn vriend overneemt! Nu mag afwachten tot de grote dag, ben zo benieuwd hoe dat mijn vriend kijkt zodra hij krijgt te horen dat er een zanger voor hem gehuurd is!

one-two-trio-persfoto