Petjes bedrukken

logo (15)

Petjes bedrukken: de voordelen
Als je promotiemateriaal nodig hebt of op zoek bent naar leuke relatiegeschenken, kun je ervoor kiezen om een sportief petje te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of naam van je evenement. Eén van de bekendste aanbieders op het gebied van petjes bedrukken is de website Maxcaps.nl, waar je voor weinig geld kwalitatief hoogwaardige petjes kunt laten bedrukken met jouw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Twijfel je over het bedrukken van petjes interessant is voor jou? Lees dan op deze pagina meer over de voordelen van bedrukken.

1233_8751447_10 2110-10-A10
Voordeel 1: petjes zijn leuk om weg te geven
Ten eerste zijn petjes leuk om weg te geven. Vooral in de zomer met warm weer en heftige zonnestralen zijn mensen blij als ze een petje krijgen, wat het voor jou als ondernemer leuk maakt om mensen te verrassen met dit cadeau.

Voordeel 2: petjes met logo hebben een groot bereik
Daarnaast zijn petjes niet alleen leuk om weg te geven, maar heeft dit promotiemateriaal ook een groot bereik. Omdat mensen jouw petje dragen en hier overal mee naartoe gaan, krijgen veel mensen jouw logo te zien en heb je dus op een gemakkelijke manier meer naamsbekendheid.

Voordeel 3: petjes hebben een lange levensduur

Tot slot hebben petjes een lange levensduur, waardoor je lang kunt profiteren van het grote bereik van dit promotiemiddel. In tegenstelling tot reclameborden of posters blijven petjes erg lang mooi, waardoor mensen lang met jouw petje blijven rondlopen en je erg veel uit deze investering kunt halen.