Leuk team cadeau gehaald bij Max bidons

bidon 2Mijn neefje speelt sinds ongeveer twee jaar bij een hockey team en hij heeft het super naar zijn zin, vorig jaar zijn ze kampioen geworden en dit jaar zijn ze ook weer hard op weg om kampioen te worden. Ze hebben binnenkort een soort uitje naar België om daar te gaan hockeyen met hun hele team. De weersvoorspelling zijn prachtig en redelijk warm, ik was al een tijdje opzoek naar een cadeau voor het team omdat ze het zo goed doen maar nu heb ik het helemaal gevonden. Voor hun uitje naar België leek het me leuk om bidons te laten bedrukken bij Max bidons, hier kan ik voordelig een heel stel bidons voor ze laten maken die ze goed kunnen gebruiken.

Een goed idee

In principe is het een leuk idee dus ik ging opzoek, ik kwam terecht bij Max bidons om bidons te laten bedrukken en ging aan de slag. Ik plaatste het clublogo op de bidons en bestelde er een hele hoop. Binnen een kleine tijd bidon 3bidon3werd het geleverd en ik was zeer tevreden over het resultaat. Ik presenteerde ze aan de kleine hockeyers en de club en ook zij vonden het een heel leuk idee en cadeau. Uit eindelijk heeft het weekendje hockeyen in België heel goed uitgepakt want ze waren namelijk tweede geworden, en ze hebben een leuk kleurtje gekregen door het lekkere weer.