Gevelreclame Amsterdam, in alle soorten en maten

Mijn vriend is bezig om van zijn hobby echt werk te maken. Wat begon boven op onze zolder is nu uitgelopen tot een echt bedrijfspand in het hartje van Amsterdam. Hij verkoopt namelijk tweedehands computer onderdelen. En ik had nooit verwacht dat hier zoveel vraag naar was. Hij had op zolder een hoekje ingericht om de spullen in op te slaan, maar kwam er al snel achter dat hij te weinig ruimte had, Toen hij ook nog een opslag box ging huren kwam al snel het idee om een winkelpand te gaan huren in het centrum van Amsterdam. Hij had snel een leuk pandje kunnen vinden, en de huurprijs viel enorm mee. Terwijl hij druk met de inrichting van het pand was wilde ik hem verrassen met een leuk cadeau. Ik had bij gevelreclame Amsterdam een leuk reclamebord laten maken die er die middag op de gevel zal worden gemaakt. Ik had er niets over tegen mijn vriend gezegd, het moest een verrassing blijven. Omdat ik het logo had gebruikt waaronder mijn vriend al zijn zaken doet afhandelen wist ik zeker dat hij er enorm blij mee zal zijn. Diezelfde dag was het pand van mijn vriend voorzien van gevelreclame Amsterdam. dsc00009-768x576

Super mooie reclame

Ik had voor een mooie lichtbak reclame gekozen, een reclame die ook in de komende donkere dagen duidelijk zichtbaar blijft. Moet zeggen dat zelfs ik er enorm van onder de indruk was. Tegen de middag toen mijn vriend bij zijn winkel arriveerde had hij het niet eens in de gaten dat er een mooie reclame aan zijn gevel hing. Pas na een paar hints had hij het in de gaten.   wareco9