De voordeligste linten tot nu toe gevonden

satijn lint

gekleurd lintVoor het bedrijf waar ik werk ben ik op zoek gegaan naar de voordeligste linten met goede kwaliteit. De linten die ik zou bestellen zouden worden gebruikt voor het inpakken van een kersteditie van het product dat wij verkopen. Als wij de linten moesten bestellen dan moesten wij wel zeker weten dat deze binnen het budget zouden passen.  Deze taak had ik op mij genomen, omdat ik in dit soort dingen vaak heel erg goed ben.

Online linten bestellen

Het leek mij een goed idee om de voordeligste linten via het internet te bestellen. Wij hadden namelijk niet genoeg aan een rolletje en daarom moest ik wel zeker weten dat het bedrijf waar wij uiteindelijk zouden bestellen wel voldoende lint kon leveren. Voordat ik op zoek was gegaan was er al een lijst opgesteld waarop precies stond aangegeven welke kleur, lengte en dikte de linten moesten hebben.

logoAl snel kwam ik terecht op de website van Lintjeswinkel-xl.nl. Deze website bood alle soorten linten aan. Nadat ik op de website had gekeken had ik het perfecte lint in de goede afmetingen gevonden. Voordat ik de bestelling wilde plaatsen heb ik nog contact gehad met het bedrijf. Omdat er een grote bestelling werd gedaan kon er een korting gegeven worden. Deze korting scheelde wel iets op het totaalbedrag en dat was natuurlijk heel erg fijn voor het budget.

De linten heb ik na het contact gelijk besteld en deze werden mooi op tijd geleverd. In het begin twijfelde ik over de kwaliteit van het lint, maar ondanks de prijs waren deze van hoge kwaliteit!