Mooie tuin door hovenier Dongen

Mijn vriend is bijna jarig en voor zijn verjaardag heb ik hovenier Dongen ingeschakeld. Mijn vriend is een grote fan van een vijver in zijn tuin, maar zelf weet hij niet hoe hij dit het beste moet aanpakken. Meer dan een tekening maken hoe en waar de vijver moet komen is er niet gekomen, daarom leek het mij leuk om via hovenier Dongen een tuinvijver te laten aanleggen. Mijn vriend gaat elke mogen al zeer vroeg de deur uit en terwijl hij in de auto stapt komt de hovenier via de achterzijde de tuin al in. Stiekem heb ik met de hovenier mijn plan besproken en al snel waren wij eruit welke vijver het moest worden. Via de tekeningen van mijn vriend wist ik ook al waar deze vijver geplaatst moet worden en nu maar hopen dat mijn vriend niet te vroeg thuis komt. slide1-300x169

Een zeer mooie verrassing

Net op tijd was de hovenier klaar met het plaatsen van de vijver in de tuin toen mijn vriend thuis kwam. Om niet meteen zijn verrassing te onthullen had ik de gordijnen al dicht gedaan, het was toch al aan het schemeren. De volgende dag toen mijn vriend de gordijnen open deed keek hij mij raar aan en liep naar buiten. Als een klein kind stond mijn vriend te dansen in de tuin en riep dat het geweldig was. Vanmiddag kwam mijn vriend op tijd thuis, er moesten immers vissen en planten gekocht worden. jachthaven-bootverhuur